Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

2010.09.11

Kép 

Helló! Andor Viola vagyok.Az Újhartyáni Német Nemz. Ált. Iskolából jöttem.Kedvenc tantárgyaim: matek, természetismeret és a tesi.Szabadidőmben szeretek a barátnőimmel görkorizni, biciklizni.Azért jöttem ebbe a Gimnáziumba, mert a testvérem is ide jár, és mert nagyon jó.

 

 

Kép 

Sziasztok! Az én nevem Bálint Mihály. a Sári Ált. iskolából jöttem ide. Szeretem a sportokat, főleg a labdarúgást és a jégkorongot. Szabadidőmben sokat focizom és számítógépezek.Gyakran szoktam apukámmal sporteseményekre járni.Nekem azért tetszik ez az iskola, mert jó barátok és kedves tanárok vannak itt.

 

 Kép

Sziasztok Bartha Dorina vagyok! Van három tesóm: két húgom és egy öcsém. A Tatárszentgyörgyi Ált. Iskolába jártam 4 évig, és most ide járok a Gimibe.Nagyon jó itt tanulni, sok új barátnőm is lett.A kedvenc tantárgyaim: matek és az ének. Szeretem a tanáraimat nagyon kedvesek.Szeretek táncolni,karatézni,úszni és a tesóimmal játszani.Szerintem mi vagyunk az egyik legszerencsésebb osztály, hogy ilyen jó osztályfőnököt kaptunk.

 

Kép

 Halii, Borsos Anett vagyok. Szeretek focizni, röplabdázni,táncolni és kézilabdázni.A Kazinczy Ferenc Ált. iskolából jöttem a Gimibe.Szeretek ide járni,mert sokat lehet sportolni, és a tanárok is kedvesek...Nagyon sok barátom van az osztályból, akik jó arcok. :D

 


Kép Sziasztok! Az Újhartyáni Német Nemz. Ált. Iskolából jöttem,és azért jöttem, mert nagyon sok barátom jár ide.Egyébként Brabanti Kristóf vagyok 1998.06.25.-én születtem Pesten.Nagyon szeretek focizni és gitározni...Már egész sok fellépésen vettem részt a régi sulimban, és itt is szeretnék sok eredményt hozni az iskolának.


 

Kép

Hello! Esküdt Szabolcs vagyok.Örkényről a Huszka Hermina Ált. Iskolából jöttem.Azért jöttem a gimibe, mert szeretnék állatorvos lenni.Kedvenc óráim: természetismeret,informatika és a tesi. Új barátommal,Joó Gergővel nagyon jóban vagyunk,ez igaz a többi fiúra is.Örülök, hogy én ebbe a gimnáziumba járhatok.

 

 

Kép

Sziasztok Fajt Petra vagyok és az Újhartyáni Német Nemz. Ált. Iskolából jöttem.Szabadidőmben szívesen röplabdázok, és szintetizátorozok.Az osztályban 36-an vagyunk.Az osztálytársak nagyon jófejek és az osztályfőnök is nagyon kedves.Az osztállyal nagyon sokat hülyülünk a szünetben és órán is.Minden nap busszal járok az iskolába.

 

 

Kép

Hy! Farkas Petra vagyok, a Kossuth Lajos Ált. Iskolából jöttem ide a gimibe.Az osztályból sok barátnőm van.Nagyon szeretem a német és a rajz órákat.A legjobb dolog az osztályban, hogy több lány van mint fiú.Ha elvégzem a gimit, valószínű egyetemre megyek.

 

 

 

Kép

A nevem Farkas Dániel.Úgy jöttem ebbe a gimnáziumba,mint egy ismeretlen hernádi.Senki sem ismert,de ez kölcsönös volt.A jövőmről nem nagyon szeretnék beszélni,de térjünk vissza a sulihoz.Most már beilleszkedtem.Megpróbálok jól viselkedni (amennyire tudok).A múltam is már csak tabu.

 

 

 

KépFarkas Dániel ( becenév: nyúlsz)

A becenevemet Nils Holgersonról kaptam mire azt mondtam: Nyúlsz Holgerson.Szeretek olvasni,írni és gépezni.Azt mondják hogy humoros vagyok.A barátaim azt is mondják,hogy nagyon szerencsésen ismertek meg.?-?Kedvenc ruhadarabom egy horgászsapka.szerintem tényleg szerencsés vagyok,mert felvettek ide.

 

Kép

 

Sziasztok Gogolák Adél Virágnak hívnak.A II.Rákóczi Ferenc Ált. Iskolából jöttem.Van egy bátyám,Bálintnak hívják, ő is ide jár.Én Sáriban lakom.Az osztályfőnökünk, Ildikó tanárnő nagyon kedves.És az a legjobb benne,hogy nagyon jól tud röpizni.

 

 

Kép

Az én nevem Greksa Lilla.Szeretek olvasni és tollasozni.De úszni is imádok.Sokat lógok a barátnőimmel,de tanulni mindig van időm.Szeretek ide járni,mert összetartó csapatként működik az osztály.Szeretnék énekes lenni vagy színésznő.

 

 

  

 

Kép

 

Én Horváth Réka vagyok, a Táborfalvai Csurgay Franciska Ált. Iskolából jöttem.A szabadidőmben röplabdázok,kézilabdázok,úszok és lovaglok.Szeretem a lovakat, kutyákat és a macskákat.A gimnáziumban nagyon jól érzem magam és sok új barátot szereztem.A kedvenc tantárgyaim: természetismeret,tesi és a matek.
 
 
Kép
Helló! Joó Gergő vagyok.A Kossuth suliból jöttem a gimibe.Kedvenc tantárgyam a természetismeret. Szabadidőmben Zeneiskolába járok,olvasok és számítógépezek.Egy testvérem van, Máté 5 éves.Sok új   barátot szereztem.A legtöbb tantárgyból jó vagyok, bár németből nem annyira.A gimi nagyon tetszik,jó ide járni.

 


Kép
Kállai Zsófinak hívnak.Táborfalván lakom. Eddig a Csurgay Franciska Ált. Iskolába jártam.Zeneiskolába is járok.Szeretek  sportolni. Azért jöttem ebbe az iskolába,mert innen könnyebben tudok majd tovább tanulni. Nagyon tetszik az iskola.

 

 

 

Kép  

Hy! Kirshteuer Gergő vagyok! A Kossuth Lajos Ált. Iskolából jöttem.Szeretek úszni és számítógépezni.Egy lánytestvérem van.Szeretek ebbe az osztályba járni, mert itt sokkal több barátom van.Remélem továbbra is így lesz.

 

 

 

Kép

Hello! Kovács Réka vagyok!A Gyóni Suliba jártam 4 évig.Azért jöttem,mert a tesóm is ide jár,és közel van ez a tuti suli.Sok barátot szereztem a gimiben .Szeretek zongorás darabokat játszani.Szabadidőmben görkorizok, zongorázok,társasozok és sokat sportolok.

 

 

 

 Kép

 Sziasztok,Tamara vagyok! A Gyóni Géza Ált. Iskolából jöttem.Szeretek sportolni,főleg teniszezni és lovagolni.A gimiben sok új barátnőt szereztem.Van két testvérem,az idősebb bátyám is ide jár.Szeretem a tanáraimat.És örülök,hogy ilyen jó osztályunk van.

 

 

 

Kép

Lauter Kinga vagyok,11 éves.1999.január 16-án születtem .Az Újhartyáni Német Nemz. Ált. iskolából jöttem.A gimnázium nagyon tetszik.Sok új barátot szereztem itt.Szabadidőmben úszok és röplabdázok.

 

 

 

 

Kép

Leimeter Kitti vagyok, a Gyóni Géza Ált. Iskolából jöttem.Azért jöttem ide,mert itt a tesóm,és az unokatestvérem is, és még sok barátom is ide jár.A jövőre nézve még nincsenek terveim.Szabadidőmben szeretek gépezni,és a barátaimmal lenni.Sok jófej van,és szeretek ide járni 

 

 

 

Kép

 

Macsek Katának hívnak.11 éves vagyok.Bugyin lakom,onnan jöttem a Kazinczy Ferenc suliból.Imádok fitnessezni.Szeretem a sulit, mert sok lehetőség van a suliban.Ha elvégzem a gimit egyetemre szeretnék menni, mert belsőépítész szeretnék lenni.

 

 

 

Kép

 

Magda Zsófi vagyok.A Kossuth Lajos Ált. Iskolából jöttem.Örkényen lakom.Azért jöttem ebbe az iskolába,mert a testvérem is ide járt.Anett,Petra,Kitti,Kata,Lilla és Merci: a legjobb barátnőim.Szeretek táncolni, ezt sportolok.Kedvenc színem a kék,kedvenc állatom a zsiráf, de legjobban a kék zsiráfokat kedvelem.Szeretek ebbe az iskolába járni,mert sok ismerősöm jár ide és a tanítás is jó.Sok barát, vidámság és jófej tanárok.Kell ennél több?

 

Kép

 

A nevem Molnár Anna.a Gyóni Géza Ált. Iskolából jöttem.Azért jöttem ide,hogy többet tanulhassak, és persze azért,mert a tesóm is ide járt.Dabason a Kun u. 15-ben lakom,egy kertesházban.Jó itt a 6.a-ban,mert új haverom van, és remélem sok élményben vehetek részt.

 

 

Kép

Péli Renátának hívnak.A Kossuth Lajos Ált. Iskolából jöttem. Ezt a sulit sokkal jobban szeretem, mert is sokkal jobb arcok vannak.;)Sokat szoktam beszélni órán.Van három testvérem és egy kutyám is.xD

 

 

 

 

 

Kép

Pozsgai Fruzsinának hívnak.A Gyóni Géza Ált. Iskolából jöttem ide, mert többet szeretnék tanulni.Sok új barátot szereztem már az első héten.Fitnessezni és zongorázni is járok.Nagyon szeretek olvasni.Orvos szeretnék lenni,ha felnövök.AMikor szabadidőm van a testvéremmel, barátaimmal vagy a kiskutyámmal vagyok.

 

 

Kép

Sziasztok Prohászka Patriknak hívnak.Kakucsi suliból felvételeztem a gimibe.Azért jöttem ide,mert mérnök szeretnék lenni.Kedvenc sportom: a kézilabda.Szeretem a kutyákat és a palacsintát.Imádok futni, biciklizni és kézizni

 

 

 

 

 Kép

Somodi Kristófnak hívnak.A Kossuth Lajos Ált. Iskolába jártam.Sok jó barátom van és remélem így is lesz.Az osztályban az a nagyon vicces,hogy 2 Farkas Dániel van.Az osztályból sokan járnak kézi edzésekre.36-an vagyunk az osztályban.

 

 

 

 Kép

 A nevem Szabó Nóra.A Kossuth Lajos Ált. Iskolából jöttem.Kedvenc tantárgyam az angol.Én nagyon jól érzem magam a suliban.Szeretek a kutyámmal játszani,gépezni és rajzolni.A tesóm is ebbe a suliba jár,ezért választottam ezt az iskolát.

 

 

 

Kép

Takács Mercédesznek hívnak, a Csurgay Franciska Ált. Iskolából jöttem.Szabadidőmben versenytáncolok.Azért jelentkeztem ebbe a suliba,mert belsőépítész szeretnék lenni.Nagyon tetszik a suli,mert nagyon jófej gyerekek járnak ide.

 

 

 

 

Kép

Urbán Anna vagyok.A Kossuth Lajos Ált. Iskolából jöttem.Szeretek ide járni,mert sok a jó program és a nővérem is ide járt (tavaly ballagott).Imádok lovagolni.Sok barátnőm van.Később állatorvos szeretnék lenni.Remélem,a gimiben jól fogok tanulni.

 

 

 

 

Kép

Sziasztok! Urbánszki Timinek hívnak.A Ladánybene Ált. Iskolából jöttem.Szeretem a sportot: röplabdát,focit és az úszást.Szeretek ebbe a suliba járni,mert itt sok a szakkör.Van egy testvérem,Barbi, ő is ide jár.Bár Tatárszentgyörgyön lakom mégis szeretek ide járni.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood Apply pressure on Readings Explained

(ASnorNimasnari, 2018.10.11 23:33)

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-naturel-femme-pas-cher/

Blood Power : Blood urgency plan

(ASnorNimasnari, 2018.09.27 14:41)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pharmacie-montpellier/

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Albertcef, 2018.07.20 19:29)

The prostate related is central to the part of a male's reproductive system. It secretes fluids that aid in the transportation and activation of sperm. The men's prostate can be found just as you're watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it is almost always really miserable and inconvenient for the patient as his urinary system is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.Prostate infection, also known as prostatitis, is regarded as the common prostate-related condition in men younger than 55 yrs . old. Infections of the prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis may be the least common of all types of prostate infection. It is brought on by bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by using antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis can be a condition connected with a particular defect inside the gland along with the persistence presence of bacteria in the urinary tract. It can be brought on by trauma towards the urinary tract or by infections received from other regions with the body. A patient may experience testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it can be treated by removal from the prostate defect accompanied by the use antibiotics and NSAIDs to help remedy the inflammation.

Non-bacterial prostatitis is the reason approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not to determine the cause of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur due to unknown infectious agents while other think that intensive exercise and high lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective weight loss program is important. These are some of the actions and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for our health and wellbeing and this will also keep your urinary track clean.

2. Some studies declare that a number of ejaculations weekly will assist to prevent prostate type of cancer.

3. Eat red meat moderately. It has been shown that consuming over four meals of beef per week will raise the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most critical measure to adopt to make certain a wholesome prostate would be to choose regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you should go for prostate examination one or more times 12 months.

Tomi

(Brabanti Kristóf, 2010.12.15 18:49)

Most már majdnem mindenki fent van csak szerintem te nem Tomi ;)

strommerbrigitta@freemail.hu

(Strommer Brigitta, 2010.12.10 18:52)

Sziasztok!
Nagyon jó a honlap! Mindenkinek tetszik a bemutatkozása, és a képek is! Frissítsétek gyakran, hogy mindig találjunk valami újdonságot, mert igazán jó olvasni az ilyen oldalakat! Gratulálok!

----------------

(Szabó Tamás, 2010.09.24 06:41)

Köszönjük tanárnő!
Csak volt pár ember akinek vagy a kép vagy a szöveg hiányzott de velük iratunk majd egy újat

2370 Dabas Szent István út 45.

(Lorántfyné Horváth Ildikó, 2010.09.23 19:41)

Nagyon jól sikerült a bemutatkozó Írásotok és a vidám képek hozzá.
Ügyesek vagytok. Csak így tovább!